maanantai 26. lokakuuta 2009

kesken jäi

Monta hommaa aloitin taas kesän aikana ja taisi niistä yhtä monta jäädä keskenkin.


Tässä on minun hevonkukkukasani ja siinä talven yli, toivottavasti, ne rehut joita en mukamas ehtinyt tänä kesänä istuttaa. Mitään siinä ei näy kun rehut ovat niitä raaskupöydästä hommattuja, mutta ehkä niistä sitten ensi vuonna. Pitäisi tuossa hevonkukkukasassa ainakin kasvuvoimaa olla.



Ja tässä on minun aloitettu, mutta keskenjäänyt, vesiaihe. Ehkä jo ensi vuonna. Enempää en kehtaa keskeneräisiä näyttääkään :D


Tämä omenapuu taas on tulevan talven projekti: se pitää kaataa. Odotan mielenkiinnolla onko puu sisältä laho tai ontto. Jos ei ole niin yritän saada puusta tehtyä ainakin yhden tarjottimen. Puu on halkaisijaltaan varmaan 30-40 senttiä. Odotan mielenkiinnolla myös sitä että päästään laskemaan kuinka vanha puu on. Olen koittanut kyselemällä saada selville sen ikää, mutta naapureiden vastaus on: "se puu on ollut siinä aina".

Nämä niin ihanat puutarhakilpikonnat ovat kestäneet valitettavan huonosti ulkona. Voi jospa osaisin itse nuo uudelleen ja kestävämmin värjätä. Ja tehdä heille uudet hatut.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti