sunnuntai 1. marraskuuta 2009

nettiyhteys, muutto osa VII

Voi itku! Kuvittelenkohan vaan vai oliko maailma helpompi ennen?

Tuli nettisopimus. Siinä lukee että "liittymismaksu 129 euroa ja kk-maksu 33,90€. Sopimuksen hinnat voivat poiketa näistä hinnoista."
Pari riviä ylempänä mainitaan, että "avaus 0 euroa ja kk-maksu kampanjan mukaan". Tai jotakin sinne päin.

Eihän siitä muu auttanut kuin ottaa puhelin käteen ja tarkistaa, että mitähän heidän koneellaan hintana näkyy. Hiukan motkotin taas siitä, ettei sopimuksessa ole hintaa näkyvillä. Voisi kuvitella että se olisi jotakuinkin tärkein asia joka siinä pitää kertoa. Puhelimessa luvattiin, että hinnat on ne mitkä on sovittu. Ei siis liittymis- tai avausmaksua ja kuukausihintakin sen 26,90 kuten sovittiin.

Ja sitten se kytkentä. Kytkennän piti olla torstaina 29.10. kello 8-12 välillä, näin minulle luvattiin. Torstaina soittelin varttia vaille kuusi illalla ja pahoitellaan. Samalla yritetään olla mukamas humoristinen lausahduksella "asentajat ovat kyllä kahdeksaan asti töissä, että onhan tässä vielä aikaa". Lausahdus ei huvita minua ollenkaan, närkästyttää enimmäkseen, koska asentaja on minun nähdäkseni vähintäänkin kuusi tuntia myöhässä sovitusta. Minut ohjataan toisaalle.

Taas minulle luvataan, että asentaja ottaa minuun huomenissa yhteyttä kytkennän tiimoilta. Minä raukka kuvittelen, että huomenissa tarkoittaa myös kytkentää. Huomenissa tulen havaitsemaan, että asentaja ottaakin vain yhteyttä sopiakseen ajan joskus ensi viikolle. Hän tiedustelee mihin aikaan meillä olisi joku kotona, ehkä tiistai-keskiviikko-torstai -akselilla. Kerron hänelle, että me olemme arkena töissä noin kello 6.30 - 16.00, eikä sillä välillä täällä ole ketään. Meiltä kyllä päästään paikalle kunhan aika sovitaan, mutta kukaan ei voi olla täällä passissa odottamassa monta päivää koska asentaja saapuu. Hieman laiskan oloisesti asentaja kuitenkin saa ajan sovittua.

Tämä asennus tulee maksamaan minulle 3 tuntia työaikaa. Sanottakoon vielä että alunperin kerrottiin, ettei asentajan tarvitse tulla käymään lainkaan vaan kytkentään riittää kun asentaja käy kytkentälaatikolla. Kyseinen kytkentälaatikko sijaitsee noin 30 metrin päässä talostamme. Sieltä lähtee yksi suora johto, joka tulee talomme ainoaan puhelinpistorasiaan.

Odotan mielenkiinnolla mistä päivämäärästä lähtee laskutus juoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti