keskiviikko 12. elokuuta 2009

Heräteostoksia

Kävin eräänä päivänä honkkarissa... Piti menemäni Bauhausiin katsomaan olisiko siellä jotakin lähdettä/patsasta tekeillä olevaan vesiaiheeseeni. Mutta kun honkkari on matkan varrella ja jo tielle asti näkyi, että "Remonttityhjennys", niin tietäähän sen kuinka siinä kävi. Fillarilla sotkin niin maan tautisen kovaa sinne, heitin fillarin parkkiin ja kypärän kainaloon. Sitten ryykäsin sinne puutarhapuolelle ja mukamas välinpitämättömän näköisenä tallustelin ympäriinsä katsomassa olisiko siellä jotakin.

No olihan siellä. Muutama alennusrehu oli euron kipale ja semmoisia plaatuja etten normaali hinnalla vaivautuisi edes koittamaan. Seisoskelin niiden vieressä ja mietin miten niitä fillarilla mukanani kuskaisin. Kiertelin lisää ja löysin lapun jossa luki "rikkinäiset lannoitepussit -80%". Häh?Miten maailmassa minä kuljetan isoja lannoitesäkkejä pyörällä? Tämmöisten alennusten kohdalla kun on aina niin, että jollei heti ota, niin sitten ne on jo loppu. Ainakin täällä meillä päin.


Isäntä oli autolla töissä, joten pieni pirautus "et-sä-viitsisit-sä-tulla-töitten-jälkeen-käymään-tässä-vähän-auttamassa". Isäntä vaan kysyi, että tuunko keltaisella (=pakettiauto) vai vihreellä (=henkilöauto). Ja kun kerta kuski oli tulossa niin aloin latomaan tavaraa kärryyn. Siellä minä sitten seisoskelen kärry täynnä tavaraa pyöräilykypärä kainalossa. Saattoi ohikulkija jos toinenkin hämmästellä kuinka luulen ne kuljettavani.

3 vihmaa, 1 köynnöshortensia, 1 peikonpähkinä, 1 puksipuu, 2 säkkiä kanankakkaa, 10 kg puutarhan kevättä, 10 kg puutarhan kevättä havuille, 25kg syyslannoitetta, 25 m vesiletkua, 50 l kylvömultaa. Yhteensä 34 euroa.

Honkkarissa oli loistava asiakaspalvelu. Vastasivat kaikkii kysymyksiin, lupasivat varata roinat, jollen saa kyytiä ja vakuuttivat, että nyt on halpaa. Näinhän minä toki sen että on halpaa. Lopuksi sain jopa vettä, vaikka hanat oli sisältä asti kiinni. Sain käteni pestyä ennen kotiin lähtöä, rikkinäisiä pusseja nostellessa kädet hieman tuoksahtivat kanankakalle.

Vesiaiheen "patsasta" en löytänyt. Enkä Bauhausiin ehtinyt ollenkaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti