sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kierrätyspuuhastelua

Kuljin ympäri nurkkia ja mittailin jokuselle vaihtotaimelle paikkaa ja keräsin samalla roskia joko kierrätettäväksi, poltettavaksi tai kaatopaikkapussiin laitettavaksi. Grillikatoksen takaa löysin vanhan puuhellan liesitason. Pari osaa puuttuu ja mietin mitä sille tekisin vai heittäisinkö kaatopaikkakuormaan. Hetken aikaa tölläsin sitä ja sitten siitä hahmottui mielessäni pöytätaso.

Pari päivää taso lojui pihanurmella kun koitin miettiä mistä sille jalat tekisin. Sitten muistin, että pihamaalla on myös kaksi tuolia. Toinen on rikki ja toinen on hyvää vauhtia seuraamassa samaan tilaan. Nostin liesitalon tuolien päälle ja mietin josko tuoleista saisi jotenkin jalat pöydälle tehtyä. Siinä taso lojui päivän verran. Vaikka miten ympäriinsä kiertelin, niin en saanut tuolista sille sopivaa kehikkoa mielessäni tehtyä.

Puutavaraakin pihalla on: 4*4, 5*5, muutama polttoon menossa oleva pätkä kakkos-nelosta ja kuormalavoja. Kakkos-nelosta ei ole tarpeeksi ja muut ovat ehkä hilkun liian tukevia tarkoitukseeni... Jalat siis on tehtävä kuormalavasta.

Siispä kierrätyspöytäni syntyi yhdestä kuormalavasta ja vanhasta puuhellan liesitasosta. Kolosiin saan pari kukkapurkkia ja silti pöydälle jää vielä tilaa laskea se teemuki.

Itse olen aika tyytyväinen aikaansaannokseeni. Ei se ehkä lähitarkastelua kestä: se on puolihuolimattomasti kyhätty, ristimitat vippaa, eikä jalatkaan olleet (taaskaan) ihan loppuunasti suunnitellut, mutta silti. Koko hoito on tehty pihalta löytyneestä rojusta (maali on vessan maalauksesta ylijäänyttä, naulat on ilmeisesti jääneet yli kun mökkiä on laajennettu joskus vuonna 198x). Siis kierrätystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti