lauantai 12. helmikuuta 2011

kävelyllä


Perjantaina olin menossa parin tutun kanssa syömään töiden jälkeen. Olisi bussillakin päässyt, mutta kun aikaa oli vajaa 2 tuntia välissä, niin päätin kävellä töistä treffipaikalle.

Oli aivan ihana auringonpaiste. Reitti kulki Pyhäjärven rantaa pitkin ja Arboretum osui matkan varrelle. Kivan näköinen paikka se on talvellakin, joskin kesällä tietysti paljon hienompi. Pistelin siitä muutaman kuvan "Arboretum, Hatanpää" -linkin taakse, tässä yksi maistiainen:


Kylmähän siellä tuli, ei työvaatteet ja reilun tunnin kävely about 15 pakkasasteessa oikein sovi yhteen. Meinasin Arboretumilta hypätä jo bussiinkin, mutta seuraava bussi olisi ollut kolmonen. Kolmonen kääntyy jo Ratinan sillalle, eli olisin päässyt pari hassua pysäkinväliä ja jatkamaan toisella bussilla tai kävelemään lisää. Sitä seuraavaan bussiin taas oli niin pitkä aika etten edes harkinnut jääväni odottamaan, siis ainakin 10 minsaa ;)

Kun rantaa vielä sillä kohtaa on, niin jatkoin kävelyä. Samaan aikaan oltiin Ratinan sillalla, minä ja se seuraava bussi :D

Pääsin sitten aikanani kaupunkiinkin, aika sopivasti kuvaamaan Koskikeskuksen taakse tätä kaupunkimaisemaa:


En siitä mihinkään pääse: Tampere on minun mielestäni kaunis kaupunki, kesällä tietty kauniimpi kuin talvella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti